Outboundmedia bouwt, ondersteunt en beheert websites voor het genereren van leads en meer verkoop. Onze filosofie is dat passie en enthousiasme, in combinatie met kennis en ervaring, leidt tot betere prestaties. Onze passie is het ontwikkelen en realiseren van winstgevende internetconcepten.

In 2007 gestart met ruim 20 jaar ervaring
Outboundmedia is in 2007 gestart door Cor Eichorn en Marc Castricum.

Klein, specialistisch team
Outboundmedia is gevestigd in Beverwijk en ons team bestaat uit 4 online professionals met passie en inzet.

Flexibiliteit en daadkracht
Ervaar de voordelen van een klein, gefocust team: direct lijnen, snelheid en flexibiliteit.

Kennis en ervaring
Toegegeven, wij zijn wat eigenwijs. We hebben altijd zoveel mogelijk zelf willen doen, willen leren. Hierdoor hebben we nu alle kennis in huis voor een Return on Internet.

Missie
Onze missie is simpel: geld verdienen met het internet. Voor u en voor onszelf.

Door het ontwikkelen van webshops en websites op eigen titel en door het ondersteunen van andere online ondernemers. Door de combinatie van onze kennis, ervaring en enthousiasme realiseren wij een positieve Return on Internet.

Visie
Onze wereld verandert snel. Sneller dan ooit tevoren. Internet is hierbij een katalysator waarbij nieuwe commerciƫle mogelijkheden ontstaan. Door zelf actief te ontwikkelen en online te ondernemen krijgen we de noodzakelijke kennis en ervaring. We snappen waar een online ondernemer tegen aan loopt, mee te maken krijgt. Hierdoor zijn we als geen ander in staat te sturen op een zichtbaar resultaat.

Bezoek onze website www.outboundmedia.nl voor meer informatie.